onsdag den 9. februar 2005

Vi siger farvel...

Valget 2005 genererede 3 store tabere som også har indset konsekvensen af et dårligt valg og dermed gå af som formand for deres parti.

Først og fremmest er det selvfølgelig;
Mogens Lykketoft - med eller uden skæg
Mogens Lykketoft
Det var allerede rygtedes før valget at Mogens Lykketoft ville gå af som formand for Socialdemokratiet hvis han ikke valgt valget og det er lige nøjagtigt hvad vil ske inden for en overskuelig fremtid.

Mimi Jakobsen - et godt job i baghånden
Mimi Jakobsen
Centrumdemokraternes ubestridte leder siden sin fars afgang har valgt at smide bomben herefter valget med meddelelsen at hun vil stoppe som formand for Centrumdemokraterne. Da hun jo samtidigt med at de røg ud af folketinget ved sidste valg fik hun et glimrende job som generalsekretær for Red Barnet, så hun har rigtig god grund til at forlade politik nu.

Holger K. Nielsen - hvor skal vi finde ham?
Holger K. Nielsen
Holger K. Nielsen var nok allerede beredt på at fratræde som formand for Socialistisk Folkeparti da han i sin tid kæmpede for de danske undtagelser i Det Europæiske Fællesskab også kendt som EU. Men der skulle gå længere tid før han væltede af pinden. Måske vil man fremover kunne lede efter ham med iført rød hue og stribet halstørklæde i mængden af mennesker

Om der bliver flere af lignende tilfælde vil tiden vise, jeg vil i hvert fald holde øje med Kristendemokraterne..... men er der overhovedet nogen gamle garvede tilbage i det parti? På en eller anden måde gør det ikke den store forskel om de er med eller ej.


Ingen kommentarer: