tirsdag den 22. februar 2005

Paris Hilton mobil data stjålet

Idag kan man i stort set alle store medier verden over læse at Paris Hilton har fået stjålet data fra sin mobiltelefon. Og hvordan kan det så lade sig gøre? Svare er at hun benytter selskabet T-Mobile's SideKick II som er en kombineret telefon og internetløsning som derfor kan være udsat for hackerangreb.

Paris Hilton er nok hvad man kan kalde ekspert i at komme i mediernes søgelys. Det er stort det ligemeget hvad hun gør, så skal medierne nok få nys om det og lave en historie ud af det. Typisk er det skandaler Paris Hilton kan byde på. Den største skandale er nok den med en privat sexfilm som slap ud på internettet. Ja, så er der nok nogen der tænker "har vi ikke oplevet det før eller er det deja vu?"...men nej, det er ikke deja vu, den er god nok. Det var Pamela Lee Anderson som det amme skete for. Gad vide om det er noget de gør med vilje.

Paris Hilton...uden mobil data

I denne nyeste skandale er det så oplysninger, billeder og telefonliste fra Paris Hilton's mobiltelefon som florerer på internettet. Der skulle være billeder af hende med lesbiske veninder og der skulle være en række telefonnumre på kendte mennesker som hun har kontakt med.
Det er underligt at de kendte mennesker ikke kan finde ud af at det er en dårlig idé at gemme noget som helst som kan bruges imod dem. Bare se hvordan det gik med David Beckham og hans "hemmelige" elskerinde.
Se mere på nedenstående links:
Gizmodo
Drudge Report
Aftenposten
E-Pressen
BT

Ingen kommentarer: