onsdag den 9. februar 2005

Flash Movie - Et vidunder på internettet

Flash... gad vide om alle ved hvad det er? Alle der har sin "gang" på internettet kan ikke have undgået at støde på denne ordlyd: "Download Flash Player" og derefter har downloaded den nyeste version. Når man først har downloadet flash playeren åbner der sig en helt ny verden for en. Flash er et genialt koncept, som gør det muligt at få både lyd, billede og animation som en integreret del af en hjemmeside. Ja, når det kommer til stykket så kender vi det alle!

Udover at benytte flash tiil brugerfladen på en hjemmeside bruges det også meget til præsentation og til underholdning. Et pat gode eksempler på integreret flash menu på en hjemmeside kan ses på musikplaneten og i-debat.net og fprøvrigt masser af andre steder.
Man kan også vælge at lave hele brugerfladen i flash og det kan jo ses på både yez.dk og rafnplace.dk. I foregående indlæg "Film skal ses på nettet" finder man ligeledes flash-baserede websites.

Det jeg vil koncentrere mig om nu er mere de tilfælde hvor man bruger flash til underholdning. Der findes tusindevis for ikke at skrive millioner af flash underholdning på nettet. Jeg vil præsentere nogen af dem her..... så udforsk den underholdende verden af flash her:

Trommemaskine
The Real Hussein
Retarded Animal Babies
The Spiral
The Mystery Of Britney Spears Breasts
Michael's Evolution
The Spot
Xiao Movie 1
Xiao Movie 2
Xiao Movie 3
Xiao Movie 4
Xiao Movie 5
Who let the dogs out
Pharmacy
Mushroom
Windows Icon History
Opera Baby
Windows RG
Seconds Of Madness


Ingen kommentarer: