tirsdag den 4. januar 2005

Nyeste tiltag i DVD krigen

Som før nævnt er der en lille krig igang for hvilket fremtidige DVD format som vil blive enerådende. For der er ikke plads til 2.

Denne gang er det det hollandske firma Phillips der er kommet på banen med en pprototype af en DVD brænder som er i stand til at afspille og brænde med tre forskellige teknikker. Det vil da være muligt at brænde både CD, DVD og det nye Blue-ray format som Sony lancerer. Dermed viser Phillips med tydelighed at de vil støtte Sony'¨s format og ikke Toshiba's HD-DVD format.
Endnu er det kun en prototype som Phillips fremviste ved forbrugerelektronikmessen i Las Vegas, Consumer Electronics Show.

Jeg vil fortsat følge udviklingen, så man ved man skal købe i fremtiden. Det ville jo være trist at brænde inde med et system som hurtigt vil forlade markedet igen, ligesom Betamax systemet måtte gøre. Der findes sikkert stadig folk som har Betamaxbånd stående på deres hylder. Een ting er sikkert; det kommer aldrig tilbage. Tværtimod er der chance for at VHS efterhånden ikke mere ville være at finde på hylderne når det gælder de nyeste film.

Se hele artiklen på politikens online avis HER

Ingen kommentarer: