torsdag den 27. januar 2005

Hvad er Bluetooth?

"Bluetooth® er en alment tilgængelig radiofrekvens, der forbinder Bluetooth® aktiverede enheder med hinanden på afstande af op til omkring 10 meter. Med det kan du forbinde din bærbare eller håndholdte pc'er med andre bærbare pc'er, mobiltelefoner, kameraer, printere, tastaturer, højttalere og sågar en computermus og tastatur.
Hvad kan du bruge det til?
Det muliggør hurtig og nem forbindelse mellem dine Bluetooth® aktiverede enheder, idet det opretter et PAN (Personal Area Network), der sætter dig i stand til at kombinere alle dine nøglearbejdsredskaber med fuld kontorfunktionalitet. Brug af Bluetooth® "peer-to-peer"-netværk gør det muligt nemt at udveksle filer på improviserede møder, spare tid på print af dokumenter uden at skulle oprette forbindelse til et fastkoblet eller trådløst netværk. For eksempel er du lige blevet færdig med et møde på din klients kontor, og du har brug for at få udskrevet statusrapporten for øjeblikkelig handling. Ved hjælp af Bluetooth® kan du printe rapporten fra din bærbare pc ved hjælp af enhver Bluetooth® aktiveret printer, der er inden for rækkevidde, uden ledninger, uden besvær – du behøver ikke engang at flytte dig."

Bluetooth hub
Fordelen ved f.eks at investere i Logitech Bluetooth tastatur og mus er åbenlys, da hvis man har andre enheder der understøtter Bluetooth, som f.eks en mobiltelefon, fungerer det samtidigt som en Bluetooth hub til din PC. Det øjeblik at man kommer ind for rækkevidden kan man få mobiltelefonen til at tilslutte automatisk. Så hvis du skal overføre billeder eller andet til eller fra mobiltelefonen... ja, så er det bare at gøre det. Det kræver ingen anden tilslutning eller noget.
Det er en god ting hvis man har taget nogen billeder med sin mobiltelefon som man gerne vil have over på sin computer for at eksempelvis sende dem med mail eller overføre dem til en hjemmeside.

Lær mere om Bluetooth:
den officielle Bluetooth hjemmeside
Logitech Bluetooth Tastatur og Mus
HP Bluetooth trådløs printteknologi
Windows XP med Bluetooth understøttelse
Bluetoothh netværk dimser
Nokia Bluetooth

Ingen kommentarer: