onsdag den 26. januar 2005

Dumme forbrydere

Jeg har bemærket at der er dukket en del historier op hvor en gerningsmand er blevet snuppet for en forbrydelse fordi han har været ualmindelig dum eller ubetænksom.... man kan også kalde det amatørforbrydere.

Anyway... jeg viil omtale nogen af disse dumme forbrydere løbende i denne blog.
Her er et par eksempler:



Tabte nummerplade
16. januar blev 2 mænd skudt ned da de stod og ventede på en bus ved et læskur i Haderslev. Gerningsmandens bil blev set og nummeret på nummerpladen blev set. Manden flygtede i bilen over den tyske grænse mod Østrig.

Politiken skrev:

"Manden blev pågrebet i en færdselskontrol på motorvejen ved Passau, oplyser pressetalsmand Hans Baumgartner fra politiet i Passau til Ritzau.

Betjentene blev opmærksomme på bilen, som manglede den bagerste nummerplade. Manden foreviste dansk kørekort, hvorefter de danske myndigheder blev kontaktet."



Glemte cykel
Hvis man kører på cykel som kriminel er det nok en god idé ikke at lade den stå på gerningsstedet.

Jyllands-Posten skrev:

"Den formodede gerningsmand til et groft voldtægtsforsøg i Odense i weekenden glemte sin cykel ved offeret. Og da han senere meldte den stjålet, kunne politiet ikke rigtig få tidspunktet for tyveriet til at stemme overens med mandens forklaring."


Ekspedient solgte mobiltelefoner med videotelefoni og ringede derefter til dem og onanerede
Det kan da højst være et spørgsmål om tid inden han ville være blevet afsløret da alle de krænkede kvinder havde købt mobiltelefonen det samme sted .... og af den samme ekspedient.

Jyllands-Posten skrev:
"Politiet i Hillerød har anholdt en 40-årig ekspedient, der har tilstået over 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelse. Manden har ringet op og onaneret foran kvindelige kunder, der havde købt en video-mobiltelefon i butikken. "

Ingen kommentarer: