torsdag den 20. januar 2005

Gratis email med 1 terabyte kapacitet

Motorcyklist-portalen hriders.com tilbyder en gratis mail-konto med 1000 gigabyte plads. Man kan sende op til 500 mb i en vidhæftet fil. Bedst af alt...DET ER GRATIS!

Man kan undre sig over at det kan lade sig gøre at tilbyde så meget kapacitet helt gratis, men det er altså en realitet. hriders.com finanscieres i høj grad af bannereklamer. Normalt er der nok ikke mange i branchen der har specielt med tiltro til større indtjening gennem bannereklamer, men i dette tilfælde kan det alligevel godt være at der kan blive lidt afkast. hriders.com har fået 35 millioner tilmeldte brugere siden de lancerede den gratis mail konto!
Umiddelbart ser det ikke ud til at hriders.com's administratorer havde taget højde for den store tilstrømning (det er måske også ligefrem for maget forlangt) da det i første omgang var umuligt at komme ind på menupunktet "create mail account" da jeg en kort stund før dette indlæg tilmeldte mig den gratis service. Lidt efter forsvandt menupunktet simpelthen fra brugerfladen.

Ingen kommentarer: