mandag den 6. december 2004

Dagens overskrifter

"Et godt dimseår"
Er man til gadgets, gismos eller bare til nye dimser, ja så skulle 2004 ifølge politiken være et godt dimseår....
Måske, jeg ved nu ikke om der har været mere dims end forrige år. Jeg tror såmænd der bare er kommet mere fokus på det. I takt med at der sker en konstant globalisering hvor der bliver mindre og mindre forskel på hvor du befinder dig opstår der en "brug for at gøre det anderledes". Derfor er der flere der er interesseret i at eje dimser. Dimser der kan noget som andres dimser ikke kan.

"Forbrugerne kommer til at betale for brug af chip-dankort"
Som om det kommer bag på nogen, kan BT idag fortælle at det kommer til at koste mindst 50 pr transaktion for forbrugerne ved brug af det nye chip-dankort. Intet nyt under solen i den nyhed, det er den samme diskussion der var den gang at man lanceret dankortet. Det endte med at forretningerne skulle betale (det var vist 25 øre pr transaktion) men gebyret kom bare oven i varenes pris og så var det alligevel forbrugerne der kom til at betale. Så det er hip som hap... een ting er helt sikkert; bankerne skal nok få deres gebyerer betalt. Forøvrigt oplever man også denne gang, som sodst, at der bliver snakket om at boykotte chip-dankortet...ja godaw. Det er ligesom moden... den gentager sig igen og igen.

"Gidseldrama slut i Jeddah"
Knapt havde nyheden om 18 gidsler og 4 dræbt på det amerikanske konsulat set dagens lys her til morgen før at denne overskrift blev en realitet på Berlingske Tidende. Jeg har egentligt ikke nogen kommentarer til den episode andet end hvad allerede er blevet sagt masser af gange. I samme katagori hører denne overskrift:
"Syv bomber sprang samtidig i Spanien"
Forfærdeligt er det.... og vil det altid være!

Det var lige lidt af overskrifterne.....







Ingen kommentarer: