mandag den 12. januar 2004

OPFORDRING


Jeg så udsendelsen i TV omkring ulovlig træfældning i Indonesioen og Carmaroon
DLH som er et dansk firma er dybt involveret og selvom de gør meget for at fremstå som et ærligt firma der tænker meget på mijøet har de ikke trods flere dokumentariske udsendelser der med tydelighed beviser at de stadig er med til ulovlig træfældning gjort noget for at rydde op i deres leverandører.
Jeg har det ikke godt med at være dansker når der er store danske firmaer der på den måde ødelægger det danske ry internationalt og jeg gad vide hvor mange penge DLH bruger på at betale til korrupte instanser i diverse lande hvor de opererer.
Man skal være et dumt svin eller have aktieposter i DLH hvis man ikke afskyr den slags. Hvilket i den grad ikke retfærdigtgører det, tvætimod!!

Derfor vil jeg opfordre til at man sender en mail til direktionen i DLH Byg, danmark


Man kan sende en mail til adj@dlh-group.com eller til DLH Gruop's direktion på jmr@dlh-group.com og evt. kopiere nedenståede tekst til mailen: (hvis dette oventstående link ikke virker kan du trykke dig direkte til DLH's kontakt-side HER der finder man deres email adresse på siden. DLH Groups kontakt side findes HER).

Undertegnede erklærer hermed sin forargelse over DLH's forretningsmetoder i blandt andet Indonesien.
Jeg vil opfordre DLH's ledelse til straks at afvikle alle aftaler der indebærer ulovlig træfældning og som støtter de forbrydere der opererer ulovligt med midler af økonomisk karakter direkte fra DLH.
Det giver Danmark et dårligt ry og rygte internationalt og er moralsk forkasteligt

MVH

------------------------------------------------------------------


Dokumentation:

Selvom 2 dokumentarudsendeler og diverse skriverirer i de danske medier "beviser" DLH's forretningsmetoder afslår de alt som pure opspind i en pressemeddelelse fra langt tilbage som 27/5-02 på deres hjemmeside (kan ses HER). Selvom det er så lang tid siden DLH fornægtede deres arrangement med ulovligt træ og det derefter er påvist igen og igen, har de intet gjort for at stoppe det. Senest har de ikke ville deltage i dokumentarprogrammet fra DR. de forsøger igen i 2003 og få det til at se ud som om de har lutter gode intentioner i en pressemeddelelse ( se HER ).
I endnu en nyhedsartikel ( kan ses HER) prøver DLH at forsvare sig ved at de ikke kunne forsvarer sig i dokumentarprogrammet og offentligtgører deres udtalelser som de mener er blevet negligeret... men det er nok mere et spørgsmål om hvilke præmisser DLH selv ønsker at fremstå i medierne....hvilket de selvfølgelig ikke skal have lov til at kontrollere når de er på "den offentlige anklagebænk. Man kan læse om DR's Søndagsmagasinet's udsendelse "De Danske Tømmermænd" HER.
Derudover findes der masser af information på www.pol.dk se oversigten omhandelde DLH HER

Så det er op til den enkelte at sætte sig ind i det og dømme. Jeg har ikke nogen tvivl om hvem jeg tror mest på.