onsdag den 7. januar 2004

KBH Pengemaskine version 3.0

Nye parkeringsregler i de indre brokvarterer skal give Københavns kommune råd til at bygge parkeringshuse.

Endnu engang vil man rippe folk for penge for at finansciere kommunens tiltag på parkeringsområdet. Der er et seriøst og meget realistisk forslag fremme om at sætte parkometre op i de indre brokvarterer... præcist som man finder det i indre by.
Lige nu er det sådan, at hvis man ikke er beboer og har købt en parkeringlicens (KBH Pengemaskine version 2.0) så kan man holde 2 timer gratis indtil kl 19 hvor der ingen tidsbegrænsning er. Efter de 2 timer før kl. 19 skal der betales. Som det er nu kan man købe en parkeringsbillet der holder hele dagen for 50 kr.
Med de nye regler er det meningen at der skal betales via parkometre HELE DØGNET. Så hvis man ofte kommer som besøgende på f.eks Indre Nørrebro...lad os sige man har en kæreste og også en gang imellem (måske tit) overnatter i kvarteret... så bliver det lige pludeseligt en bekostelig affære.
Den eneste positive ting for beboerne er, at der måske er nogen der fraholder sig fra at tage bilen med og det vil betyde flere ledige pladser for beboere.. hvilket for øjeblikket er en rimelig håbløs situation. Det er ikke unormalt at men bruger 15-20 minutter på at finde en plads som man kan klemme bilen ind i. Og ofte er pladsen meget langt væk fra ens bopæl. Men jeg tror ærligt talt ikke det vil kunne mærkes efter de nye regler træder i kraft.

Ville gerne henvise til en artikel her, men kunne ikke finde noget da jeg har hørt det på TV2/Lorry