fredag den 18. marts 2005

Dumme forbrydere 5

I min serie af historier om forbrydere der er dummere end selv de kriminelle tillader er jeg nået til nummer fem. Denne gang handler det om hvor dumt det er at røve sig selv og tilmed derefter at købe dyre ting og rejser. Artiklen er set på DR Nyheder.

To mænd dømt for at fingere røveri
I torsdags blev 2 venner ved Østre Landsret hver idømt 2 års fængsel for et røveri mod en pengetransport som den ene var chauffør på. Røverriet blev ageret ved Lyngby Storcenter hvor udbyttet blev 1.6 millioner kroner. Politiet fik hurtigt mistanke om at der var noget i gære. Det viste sig at en del af pengene var gemt hos en ven af de to røvere og man fandt også penge andre steder under efterforskningen. Politiet kunne også fortælle at en stor del af pengene var blevet brugt på luxusgoder som B&O systemer, en rejse til Cuba, malerier og porcelæn.

Man kan om denne sag selvfølge godt sige at det lyder rimeligt typisk og jeg tror da også man roligt kan regne med at rigtigt mange røvere bliver afsløret fordi de pludseligt smider om sig med penge. Det er vel nok hvad man kan kalde for en klassisk fejl... som jeg ellers troede stod i "Røverens ABC" side 1. Men at man ligefrem begår røveri på sig selv og derefter køber dyre ting og sager... ja det giver fuld berretigelse til en spalte i Yez-DK Bloggen's "Dumme forbrydere"

Se også de øvrige afsnit i serien i menuen til højre --------->

Ingen kommentarer: