torsdag den 18. november 2004

Online jagt - Smart eller sygt?

Jeg ser idag på www.pol.dk at man nu har mulighed for at gå på jagt online over internettet. Det foregår påp den måde at man kan fjernstyre en riffel via nettet og derved skyde det vildt man eventuelt skulle observere. Derefter kan man så bestille dele af dyret, f.eks et gevir, kødet.. ja eller hvad som helst fra dyyret, og få det tilsendt.
Idéen i sig selv er selvfølgelig meget sjov, men spørgsmålet er om det egentligt er forsvrligt overfor dyrene. Man kan jo roligt forestille sig at det ikke helt er det samme som at sigte med riflen med hænderne. Man kunne jo nok godt forestille sig at der er lidt flere vådeskud i udsigt og historien melder ikke noget om hvordan firmaet der tilbyder online jagten vil forholde sig til de sårede dyr. På en eller anden måde er det jo rimeligt sygt... men set fra en handicappet jægers synspunkt er det selvfølgelig lidt en anden sag. Det vil selvfølgelig give rige muligheder for lige nøjagtigt den gruppe mennesker. Men man kan da også roligt forestille sig at en hel del "syge hjerner" ville synes det er sjovt.
Jeg har lige været inde på hjemmesiden som tilbyder denne specielle form for jagt, men siden er nede... om det simpelthen er overbelastning fordi det er kommet i medierne eller om de amerikanske myndigheder har lukket den, det ved jeg ikke.

Tjek selv siden ud HER
Læs artiklen på www.pol.dk HER

Ingen kommentarer: