søndag den 22. juli 2012

Faglig kamp på nettet

Om man kan kalde det en faglig kamp er måske tvivlsomt, i hvert fald har en anonym hackergruppe taget ansvar for at have lagt 3F's servere ned i flere dage. Resultatet er at ca 30.000 ledige ikke er i stand til at aflevere elektronisk dagpengekort.

3F's midlertidige side d. 21-22. juli 2012


Det handler om at 3F har lavet blokade mod en restaurant som har valgt at tillade sine ansatte være tilmeldt den kristelige a.kasse KRIFA. Derudover har restauranten indgået overenskomst med KRIFA. Det synes 3F ikke om og HK støtter også op om kampen mod de frie a-kasser.

Personligt vil jeg ikke tage stilling til om det er godt eller skidt, men jeg observerer at cyberspace nu er blevet en del af den faglige kamp. Det er så vidt jeg ved noget nyt at hackere vælger at blande sig i en faglig konflikt.

Læs mere HER

Tilføjelse:
De anonyme hackere er ikke de eneste der støtter op om kampen for frit valg. Læs HER om direktøren fra Saxo Bank der giver 200 middage væk på den omstridte restaurant.

Endnu en tilføjelse (22/7-12 kl. 23:00):
Det ser ikke ud til at hackerne synes at 3F's hjemmeside var nok. Både LO og HK's hjemmesider er blevet lagt ned og Socialdemokratiets hjemmeside var også overbelastet i en stund.
Det ser dog ud til at LO er oppe igen, men HK er en død sild.
Kilde: Avisen.dk


Ingen kommentarer: