lørdag den 4. august 2012

SMS fra PC/Mac

Anmeldelse af Android app:

Jeg har prøvet forskellige Android apps der gør det muligt at skrive sms fra pc'en. Fidusen er at man ikke behøver at bruge sin smartphone's software tastatur men kan skrive med rigtige taster på sit pc tastatur.
det kræver at man har en app der tilslutter til et program på ens pc der kører i en browser eller en fra webside.

Hvis man bruger meget tid ved computerskærmen og samtidigt sender og modtager mange sms beskeder dagligt, er det næsten en uundværlig løsning og der findes også forskellige muligheder på Google Play. Af dem jeg har prøvet ender jeg altid tilbage til den samme løsning.



BrowserTexting
Når man skal bruge BrowserTexting henter man først app'en fra Google Play. Derefter har man to valg; man kan enten køre det fra et åbent browservindue eller man kan hente en udvidelse til Google Chrome. Der findes også en Firefox Add-On.

Hvis man vælger at køre det i browservindue skal man bare gå til http://www.browsertexting.com/ og følge instrukserne. Der er ingen registrering af den gratis udgave.
Man tilslutter sin mobil via en QR kode som vises på deres webside og der skal man  bruge Barcode Scanner.

Dog skal man være opmærksom på at der på den gratis udgave er en begrænsning på 25 sms beskeder dagligt. Vil man have ubegrænset antal beskeder kan man købe Premium udgaven. Man kan se hvad man får i Premium udgaven HER.
Det koster $14:99 svarende til ca. 100 kr.

Inden man køber kan man tage en 30 dages prøveperiode. Det er også muligt at give 30 dages prøveperiode til sine venner og familie og modtage yderligere 30 dage

Når man bruger BrowserTexting sender og modtager man beskeder nøjagtigt som man plejer på sin mobil. Forskellen er bare at man også kan se beskeder og kontakter og sende fra sin pc/mac. Man betaler hverken mere eller mindre for sine beskeder.

BrowserTexting er nemt at komme igang med og jeg har ikke oplevet nogle problemer med det. Jeg bruger Chrome udvidelsen og det fungerer upåklageligt. Så snart Chrome er åben (og er tilsluttet på forhånd) kører det bare. Desuden fungerer det hvad enten du benytter wi-fi eller mobil data.


Ups:
  • Det er nemt at installere, tilslutte og bruge. Det er sjældent at man oplever det disconnecter. 
  • Man kan, når man bruger Chrome udvidelsen, slå en lille pop-up og lyd til, så man bliver gjort opmærksom på når der er indkomne beskeder.
  • Afsendelsen sker rimeligt hurtigt.
  • Fungerer både med trådløst netværk (wi-fi) og mobil data.
  • Man har en liste over alle sine kontakter.
  • Man kan lave gruppe SMS.
  • Mulighed for 30 dages prøveperiode.


Downs:
  • Når man skriver fra sin telefon gemmer den ikke beskederne i pc oversigten. Så hvis man har skrevet fra mobilen mangler der nogen beskeder i oversigten.
  • Når man modtager MMS beskeder vises det ikke på pc'en. Ikke fordi jeg vil have den viser billedet/filmen, men man får ikke engang besked om at der er kommet en MMS.
Læs også TV2 Beeb anmeldelse HER





Ingen kommentarer: