torsdag den 2. juni 2005

Fogh trækker i land

Efter Holland klart sagde nej til den nye EU konstitution, er Anders Fogh begyndt at trække i land. Hollænderne stemte 63% mod 37% og højst sandsynligt vil Tony Blair udskyde den britiske afstemning allerede på mandag.

Anders Fogh Rasmussen siger tiil Ekstra Bladet at det nu afhænger af beslutninger taget ved topmødet om 14 dage. Med den udmelding afviger han fra hvad han ellers tidligere har udtalt.
Mon ikke vi kan regne med at Fogh følger trop hvis Blair udskyder afstemningen. Det tror jeg.
Vi får at se!

Ifølge mine kilder i Holland, er der ikke meget, eller rettere noget, der kan få dem til at skifte mening. Hvad de danske medier ikke har nævnt er, at alt er blevet dyrere i Holland siden de fik EURO'en. Det er en af hovedårsagerne til at de stemte nej.
Desuden er der flere andre emner som i Holland kan trues ved en ny EU konstitution, som heller ikke har været belyst af de danske medier.
Det drejer sig om; fri abort, homoseksuelles ret til giftemål og hash politik. Hollænderne er bange for at miste deres ret til at have en anderledes lovgivning på de områder i forhold til flertallet af medlemslande i europa.
Underligt nok har det slet ikke været på tale i Danmark at, især de 2 første emner, kan være truet. På de punkter har vi ellers en meget simulær lovgivning.



Ingen kommentarer: